Top 5 matrassen

Vivo matras

Wanneer je een nieuw matras wilt kopen is het natuurlijk belangrijk om een goede afweging te maken tussen de verschillende aanbieders van de matrassen. Om jou hierbij te helpen vind je hieronder een top 5 van verschillende matrassen die online veel verkocht worden. Op verschillende punten zijn de matrassen vergeleken waarna een top 5 tot stand is gekomen.

1. Auping Vivo matras

Vivo matras 1024x684 - Top 5 matrassen
Vivo matras

Beoordelingcijfer: nvt
Prijs vanaf: € 1.595,-
Levertijd: Binnen 1 week
Proefslapen: 90 dagen met omruilgarantie
Garantie: 5 jaar

De absolute top is het Auping Vivo matras. Dit matras is in meerdere onderzoeken van de consumenten als een van de beste naar voren gekomen. Door de combinatie van verschillende materiaalsoorten is een matras ontstaan die geschikt is voor verschillende lichaamstypen waarbij het lichaam nog steeds perfect ondersteund wordt.

2. Emma original matras

Emma matras 1024x373 - Top 5 matrassen
Emma matras

Beoordelingcijfer: 4,5+
Prijs vanaf: € 399,-
Levertijd: Binnen 1 week
Proefslapen: 100 dagen
Garantie: 10 jaar
Gekozen tot het product van het jaar

Het Emma matras is gekozen tot product van het jaar 2019. Het matras is gemaakt van verschillende schuimsoorten en wordt in Europa geproduceerd. Het matras is eenvoudig online te bestellen en binnen 100 dagen te retourneren, mocht het matras niet bevallen.

3. Simba hybrid matras

Simba matras - Top 5 matrassen
Simba matras

Beoordelingcijfer: 4,5+
Prijs vanaf: € 399,-
Levertijd: Binnen 1 week
Proefslapen: 100 dagen
Garantie: 10 jaar

Het Simba matras wordt door duizenden consumenten in Europa gebruikt om heerlijk op te slapen. Evenals het Emma matras is het Simba matras eenvoudig retour te sturen.

4. Lidl matras

Lidl matras - Top 5 matrassen
Lidl matras

Beoordelingcijfer: nvt
Prijs vanaf: € 99,-
Levertijd: Binnen 1 week
Proefslapen: 90 dagen
Garantie: Wettelijke garantieperiode

6 Keer door de consumentenbond uitgeroepen tot beste koop. Het Lidl matras is gemaakt van koudschuim en de toplaag is van polyester. Het Lidl matras is alleen online via de website te bestellen.

5. Beter bed pocketvering matras

Beter Bed matras - Top 5 matrassen
Beter Bed matras

Beoordelingcijfer: 3,5+
Prijs vanaf: € 149,-
Levertijd: +/- 2-3 weken
Proefslapen: 90 Dagen omruilgarantie
Garantie: 2 jaar

Het pocketvering matras van Beter Bed is in 2016 uitgeroepen tot beste koop. Het is een matras met pocketveren en een polyesteren tijk. Door de ruime omruilperiode en garantie is het een prima instap matras welke geschikt is voor veel verschillende bedden.
Interesse in meer matrassen? Bekijk hier alle matrassen.

Ten tijde van de totstandkoming van de top 5 heeft Meublie met enkele van deze winkels een samenwerking. De lijst is samengesteld naar eigen interpretatie over de kwaliteit van de producten. Te allen tijde is het belangrijk om zelf een goede oriëntatie te maken van de verschillende aanbieders en matrassen u te verdiepen in mogelijkheden betreffende proefslapen en het uitproberen van het product.

Geef een reactie